Bilindpakning

Skift farve på din bil

Indpakning af biler

Vil du have en ny farve på din bil, og stadig bevare den originale lak? Hos Premium Bilpleje tilbyder vi komplet indpakning af biler i folie. 

Indpakningen foregår på vores professionelle folieværksted i Ølstykke.

Vi indpakker alle bilmodeller og har et stort udvalg af farver i flere overfladetyper. 

Uforpligtende tilbud

Hvad koster bilindpakning?

Prisen på indpakning af bil afhænger af:

  • hvilken bil der skal indpakkes
  • folien du ønsker monteret.

Bilens størrelse har blandt andet en indflydelse på prisen, da der er forskel på mængden af folie der skal bruges på de enkelte biler. Helindpakning af biler starter fra 16.000 kr. inkl. moms. 

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på farveskift af din bil. 

Beskyt lakken på din bil

Fordele ved bilindpakning​

Der er mange fordele ved at vælge bilindpakning fremfor omlakering. Når du pakker din bil ind i folie, er det ikke en permanent løsning. Forstået på den måde, at folien kan afmonteres, hvis du f.eks. skal sælge bilen eller bare ikke ønsker denne farve længere. Samtidig er det også en langt billigere løsning end lakering af bilen. Når du vælger folie, har du også mulighed for at vælge specielle farver og farvespil. Du kan f.eks. vælge mat eller farveskiftende folie. 

Montering af professionelle installatører

Det bedste til din bil

Når vi monterer folie på din bil, bliver det udført at professionelle installatører. Monteringen foregår på vores dedikerede folieværksted, hvor din bil står under hele forløbet. 

Inden vi begynder monteringen, sørger vi for at rense lakken på din bil, så vi minimerer urenheder under folien.

Ofte stillede spørgsmål om bilindpakning

Ja, du kan sagtens fjerne folien fra din bil. En af de store fordele ved bilfolie er netop, at man kan afmontere den igen. Vi anbefaler, at afmonteringen bliver foretaget af en professionel. 

Når du får indpakket din bil i folie, er der en garantiperiode fra fabrikantens side. De fleste fabrikanter har en garanti på 3-5 år. 

Vi uddyber gerne denne garantiperiode, når vi ved hvilken folie der er et match til din bil.

Ja. Alle biler og laktyper kan pakkes ind i farvet folie. 

Prisen for bilindpakning afhænger af bilen og den folie der skal bruges. 

Vores priser starter fra 15.000 kr. inkl. moms. 

Montering af folie på din bil tager 2-3 dage. 

Ja. Vi hjælper gerne med at montere folie med print. Vi kan stå for alt fra den grafiske opsætning til print og montering på bil. 

Biler kan afleveres på vores værksted i Stenløse. Vi giver gerne et lift til nærmeste togstation (Stenløse eller Egedal). Der er også mulighed for lånebil. Spørg ved booking, hvis du er interreseret i lånebil, så vi kan sørge for, at den er ledig.

Victor Hersdorf

Ejer af Premium Bilpleje