Stenslagsfolie

Bliv ringet op

Beskyt lakken

PPF til din bil

Din bil bliver ramt af sten og grus, når du kører rundt på vejene. De steder, der er mest udsat, er selvfølgelig fronten, men også rocker panels (den nederste del af bilens karosseri) og den nederste del af bagskærmen.

Når du skal beskytte din bil mod stenslag på lakken, giver det mest mening at få stenslagsfolie monteret, så tidligt i bilens liv som muligt. Og gerne inden for de første par uger. 

Lær mere om PPF

Hvad er stenslagsfolie?

Paint Protection Film (PPF) er en effektiv beskyttelse til din bil. På dansk kalder vi denne form for beskyttelse “stenslagsfolie”. 

PPF er en beskyttende film, som monteres på bilens lak, så den bedre modstår stenslag og andre skrammer. PPF er selvhelende ved varmepåføring, hvilket er med til at forlænge levetiden.

Denne form for beskyttelse anbefales til nyere biler, hvor lakken endnu ikke har fået de store skader. Har du en ældre bil, anbefaler vi polering og keramisk coating. Hvis din bil har mange stenslag eller lakskader, vil stenslagsfolien ikke hæfte korrekt til overfladen. 

Folien kan bruges på hele bilen, og du kan vælge mellem fuld indpakning eller delvis folie montering. 

Få et uforpligtende tilbud

Professionelle installatører

Montering af PPF

Hos Premium Bilpleje er vi certificerede installatører hos Xpel. Vi er uddannet i korrekt montering af PPF på din bil, og du er derfor sikker på, at din bil får den bedste behandling.

Vi har et professionelt folieværksted i Stenløse, hvor vi udfører alle monteringer. Bilen renses i bund, så lakken er fri for urenheder. Vi undersøger grundigt lakkens tilstand og udbedrer evt. små fejl inden montering. 

Mindre dele, som f.eks. dørfalser, læssekant og forlygter, kan laves på et par timer. Større indpakninger, f.eks. fronte, kan tage op til to dage. Skal hele bilen indpakkes, skal vi have din bil stående på vores værksted i 5-7 dage. 

Vi tilbyder gratis lånebil, når din bil er på vores værksted. Dette skal aftales på forhånd, så vi kan reservere lånebilen til dig. 

Priser for stenslagsfolie

Hvad koster PPF

Prisen på montering af PPF afhænger af den enkelte opgave. Der er nemlig stor forskel på, om der kun skal monteres på læssekanten, eller hele bilen skal have monteret stenslagsfolie. 

Du kan se vores priser her på siden. Du kan også bruge vores prisberegner, til at udregne et prisestimat på behandlingen. Alle priser er vejledende.

Priser på PPF

 • Beskyttelsesfolie (PPF) i dørfalser
  fra 295 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) på læssekant
  fra 595 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) fuld front
  fra 12.000 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) hele bilen
  fra 30.000 kr.

Ofte stillede spørgsmål om stenslagsfolie

Ja, man kan godt fjerne stenslagsfolie/PPF fra bilen igen. Vi anbefaler, at det bliver udført af en professionel installatør.

Stenslagsfolie fra Xpel har en garanti på op til 10 år, når du får det monteret hos en certificeret installatør. 

Nej. Denne form for beskyttelse anbefales til nyere biler, hvor lakken endnu ikke har fået de store skader. 

Har du en ældre bil som er blevet nylakeret, er det muligt at få installeret stenslagsfolie.

Har du en ældre bil, anbefaler vi polering og keramisk coating. Hvis din bil har mange stenslag eller lakskader, vil stenslagsfolien ikke hæfte korrekt til overfladen. 

Prisen for PPF afhænger af, hvor meget der skal monteres.

Prisen for en fuld front i PPF starter fra 12.000 kr.

Vores priser for en fuld bil starter fra 30.000 kr. inkl. moms. 

Montering af PPF afhænger af den enkelte opgave, og når vi giver et tilbud får du også en besked om hvor lang tid vi skal bruge. Se vores tidsestimater herunder.

Dørfalser: 2-3 timer

Læssekant: 2-3 timer

Fuld front: op til 2 dage

Hele bilen: 5-7 dage

Certificeret folieværksted

Premium Bilpleje er et certificeret Xpel folieværksted. Du er derfor garanteret korrekt montering på din bil,

Usynlig beskyttelse med garanti

Stenslagsfolie er transparent og praktisk talt usynlig. Går du helt tæt på bilen, kan du se kanter på folien visse steder. På afstand ser man en flot og glansfuld lak. PPF kommer med garanti, når du får det installeret hos en certificeret installatør. Garantien på stenslagsfolie fra Xpel er op til 10 år. 

Hydrofobisk PPF der ikke gulner

Hos Premium Bilpleje bruger vi kun det bedste materiale, når vi installerer stenslagsfolie på din bil. Vores PPF gulner ikke. Og får du monteret PPF på dine forlygter, forhindre du også dem i at gulne.

PPF er hydrofobisk, og det betyder, at det bliver nemmere at holde din bil ren i fremtiden. 

Mat finish der ændre lakkens udtryk

Hvis du gerne vil ændre lakkens udtryk på din bil, kan du vælge en PPF med en mat finish. Denne type PPF giver din bil en flot mat overflade og du er stadig fuld beskyttet. 

Beskyt din investering med fuld PPF

Hvis du gerne vil beskytte lakken på din bil, så den holder sig glansfuld og fri for stenslag i mange år, så anbefaler vi en fuld montering af stenslagsfolie. Din lak får en flot glansfuld overflade, og du slipper for hovedpinen med stenslag og ridser i lakken.