Keramisk coating

Beskyt din bil

Behandlinger med keramisk coating

Med keramisk coating bliver din bils lak beskyttet mod støv, salt, pollen og andre objekter, der er hårde mod lakken. Bilen bliver samtidig lettere at holde ren, da skidt og navs ikke sætter sig på samme måde i lakken.

Keramisk coating er utroligt langtidsholdbar. Det beskytter din billak i helt op til 2-5 år. Få din bil til at skinne i lang tid. Lige meget om du har en fabriksny bil eller en brugt bil, så vil du have glæde af at få din bil coatet. Hos Premium Bilpleje bliver din bil vasket, poleret, affedtet og til sidst coatet.

Priser

Når du får din bil poleret hos Premium Bilpleje, kan du tilkøbe ekstra services som f.eks. keramisk coating, coating af fælge og beskyttelsesfolie. Priserne herunder er tillæg til prisen for bilpolering. Du kan også bruge vores prisberegner, til at udregne et prisestimat på behandlingen. Alle priser er vejledende. 

Der er mulighed for gratis lånebil. Der tages forbehold for at lånebilen kan være optaget. 

Bilpolering

 • Basis bilpolering​
  3.995 kr.
  Grundig udvendig vask​, kemisk renset for flyverust og tjære, 1-trins polering, lakforsegling, mulighed for tilkøb af keramisk coating, folie og PPF.
 • Premium bilpolering​
  6.495 kr.
  Grundig udvendig vask​, kemisk renset for flyverust og tjære, 2-trins polering, lakforsegling, mulighed for tilkøb af keramisk coating, folie og PPF.

Keramisk coating

Prisen for keramisk coating er et tilkøb til bilpolering, og skal tillægges prisen for bilpolering. 

 • Keramisk coating 2 år
  1.995 kr.
 • 2 lag premium coating 3-4 år
  2.995 kr.
 • Opticoat Pro+ 5-7 år
  3.795 kr.
 • Gtechniq Crystal Serum Ultra 9 år
  4.495 kr.

Andre tilvalg

 • Coating af forrude
  595 kr.
 • Coating af fælge (forside)
  995 kr.
 • Coating af fælge (for- og bagside)
  1895 kr.
 • Coating af plastik/trim
  fra 495 kr.
 • Imprægnering af kaleche
  1295 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) i dørfalser
  fra 295 kr.
 • Beskyttelsesfolie (PPF) på læssekant
  fra 595 kr.

Hvad er keramisk coating?

Overvejer du keramisk coating til din bil? Der er masser af fordele ved keramisk coating både på ny bil og brugt bil. Keramisk coating er en overfladebehandling af din bil, som beskytter lakken og får den til at skinne i længere tid.

Forstå bilens lakopbygning

For at forstå hvorfor det giver mening at give din bil keramisk coating, så kan det være nemmere at forstå, hvis du kender til bilens lakopbygning. Bilens lak består af 3 lag:

 1. Grundfarve – en hvid farve 
 2. Basisfarve – den farve din bil har, f.eks. sort, blå eller rød
 3. Klarlak – den øverste lak, som giver glans og dybde til basisfarven.

Klarlakken er den lak, som skal beskyttes med keramisk coating. De skiftende årstider i Danmark er hårde ved bilens klarlak. Bilen bliver udsat for forskellige ting som f.eks. salt, støv og pollen. Derudover rammer du gerne en del insekter i løbet af sommeren, og hvem kender ikke til at komme ud til en nyvasket bil med fugleklatter? Du kan sågar være ude for, at din bil rammes af harpiks, hvis den står i nærheden af træer.

Selvom din bil står i carport eller garage derhjemme, så står den ikke nødvendigvis beskyttet, når du parkerer andre steder. Og så skal bilen jo selvfølgelig også ud at køre.

Den keramiske coating gør, at overfladen på lakken nærmest bliv smuds- og vandafvisende. Det betyder selvfølgelig ikke, at din bil ikke skal vaskes, men at det er meget lettere at holde bilen ren.

Du kan også se en video om keramisk coating.

Lang holdbarhed

Keramisk Coating har en holdbarhed på omkring 2-5 år. Det kommer lidt an på producenten af coatingen, men selvfølgelig også, hvad bilen bliver udsat for. Derfor er coating en fantastisk investering til din bil, så den bliver ved med at skinne. Keramisk coating bliver ikke påvirket på samme måde af bilvask, som f.eks. voksbehandling eller lakforsegling, som hurtigt bliver slidt af.

Hvis du vælger at få din bil coatet, så er bilen også meget nemmere at holde ren.

Coatingen påføres lakken og skal derefter hærde af under kontrollerede forhold. Det er vigtigt i hærdeprocessen, at bilen står indendørs hos os, så den er beskyttet for vand, støv osv. indtil coatingen er tør.

Hvorfor skal min nye bil have keramisk coating?

Måske tænker du, at det ikke er nødvendigt, eftersom bilen jo er helt ny. Men en ny bil, der kommer direkte fra fabrikken, er netop også poleret ved hjælp af maskiner på fabrikken.

Fabriksnye biler har ofte hologrammer, slibespor fra fabrikken, men disse kan poleres væk.  

For at fjerne disse mærker bliver bilen grovpoleret de nødvendige steder. Herefter bliver hele bilen finpoleret. Er du nysgerrig efter at se, hvordan det hele foregår, så kan du se et eksempel på en polering af en fabriksny bil med efterfølgende keramisk coating.

Sådan foregår keramisk coating af bil

Når du vælger at få din bil coatet hos Premium Bilpleje, får du perfektionisme ned til mindste detalje. Du kan ikke bare coate bilen uden at lave et forarbejde. Bilen kommer igennem disse trin:

 1. Bilen vaskes
 2. Grundig polering af hele bilen
 3. Affedtning af lakken, så den keramiske behandling kan hæfte til lakken
 4. Bilen coates

Er der forskel på keramisk coating og nanocoating?

Der er ingen forskel på keramisk coating og nanocoating. Det er udelukkende to forskellige betegnelser for samme overfladebehandling af din bil, der beskytter lakken mod skidt og naturens forskellige elementer.

Gtechniq keramisk coating

Hos Premium Bilpleje er en af vores favoritmærker Gtechniq keramisk coating. I løbet af de sidste 10 år har Gtechniq arbejdet på at forbedre deres produkter, så de overgår alle andre produkter på markedet. Gtechniq keramisk coating giver din bil overfladebehandling i verdensklasse. Deres produkter er udviklet ud fra ren videnskab, kærlighed til biler og ønsket om at skabe de bedste bilplejeprodukter.